kozmetika

 

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica

Trajanje programa: 200 sati

Uvjeti za upis: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, slastičar) (kvalifikacije stečene završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od tri ili dužem od tri, a kraćem od četiri godine) i važeća sanitarna iskaznica

Naziv modula: Priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica

Cilj modula: stjecanje znanja i vještina iz područja kuhartsva sa smanjenom količinom otpada te maksimalnim iskorištavanjem viškova otpada koji mogu nastati u kuhinji prilikom pripreme i gotovljenja hrane.

Metode rada: vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika.

Način izvođenja nastave: redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

Način provjere znanja: Završna provjera stečenih znanja usmenim i/ili pisanim provjerama te provjera vještina polaznika projektnim i problemskim zadatcima, a temeljem unaprijed određenih kriterija vrednovanja postignuća.

Javna isprava: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica.



Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.