VIZIJA

Učenjem danas mijenjamo naše sutra! Učenjem danas mijenjamo našu zajednicu na bolje!

Obrazovanjem će naši polaznici dostići svoje osobne i karijerne ciljeve, lakše se prilagođavati promjenama te ispuniti svoje potencijale, a u tome će im pomoć, potpora i smjerokaz biti naši nastavnici i naši resursi. Prepreke koje stoje na putu vjere u bolju budućnost uz nas su premostive.

MISIJA

Pučko otvoreno učilište Pula javna je ustanova i pružatelj visokokvalitetnih obrazovnih iskustva koja polaznicima otvaraju nove vidike odgovorne transformacije njihove uloge u današnjem društvu. Zato našim polaznicima osiguravamo stjecanje onih vještina, kompetencija i znanja kojima će se oni lakše integrirati na tržište rada i pronaći osobno zadovoljstvo. Kontinuirano osuvremenjujemo, kreiramo i razvijamo programe strukovnog obrazovanja, obrazovanja odraslih i niza programa i radionica cjeloživotnog učenja za sve dobne skupine. Bogatim portfeljem visokokvalitetnih obrazovnih programa prilagođenih potrebama suvremenog društva i tržišta rada doprinosimo povećanju uključenosti odraslih u obrazovanje, kvaliteti obrazovnog sustava i društva znanja posebice u Istri.

Polaznike potičemo da se kao obrazovani članovi društva zalažu za budućnost – onakvu kakvu žele u svom okruženju – aktivno sudjelujući u njegovu društvenom, ekonomskom i kulturnom razvoju. Dostupni smo u našoj zajednici i njegujemo suradnju i partnerstvo s interesnim dionicima u okruženju.

Naša je misija ohrabriti naše polaznike da oslobode svoju viziju.

VRIJEDNOSTI

image004

STRATEŠKI CILJEVI

STRATEŠKI CILJEVI PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA PULA 2Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.