kuhar(1., 2. i 3. razred i prekvalifikacija)

Uvjeti za upis

Polaznici mogu biti osobe koje su prethodno završile:

  • osnovnu školu (za upis u 1. razred)
  • 1. razred srednje škole (za upis u 2. razred)
  • 2. razred srednje škole (za upis u 3. razred)
  • najmanje trogodišnju srednju školu (za upis na prekvalifikaciju)

Način izvođenja

Organizacijski oblik obrazovanja je konzultativno-instruktivna nastava.

Svjedodžba o završnome radu

Polaznik koji uspješno završi program dobiva svjedodžbu o završnome radu koja je javna isprava i upisuje se u radnu knjižicu.

Stručni nastavni predmeti

  • Strani jezik II
  • Osnove turizma
  • Povijest hrvatske kulturne baštine
  • Organizacija poslovanja ugostiteljskih poduzeća
  • Poznavanje robe i prehrane
  • Kuharstvo
  • Ugostiteljsko posluživanje
  • Praktična nastava
  • Stručna praksa