Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jednostavnih slatkih jela
Trajanje programa: 225 sati
Uvjeti za upis: Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO, važeća sanitarna iskaznica i liječnička potvrda
Naziv modula: Priprema i izrada jednostavnih slatkih jela
Cilj modula: Upoznati polaznike s temeljnim pojmovima i načinima izrade jednostavnih slatkih jela te ih osposobiti za samostalno oblikovanje, ukrašavanje i serviranje jednostavnih slatkih jela uz primjenu pravila sanitarno higijenski standarda
Metode rada: Vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika
Način izvođenja nastave: Redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu
Način provjere znanja: Završna provjera stečenih znanja usmenim i/ili pisanim provjerama te provjera vještina polaznika projektnim i problemskim zadatcima, a temeljem unaprijed određenih kriterija vrednovanja postignuća
Javna isprava: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jednostavnih slatkih jela