Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije rukovatelj viličarom u skladišnom prostoru

Trajanje programa: 150 sati vilicar

Uvjeti za upis:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1  kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja
  • Najmanje 18 godina života
  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za rukovanje viličarom.  

Naziv modula: Rukovanje viličarom u skladišnom prostoru

Cilj modula – Rukovanje viličarom u skladišnom prostoru: Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za rukovanje viličarom u skladišnom prostoru primjenom digitalnih tehnologija na ekološki prihvatljiv način uz korištenje zelenih energija.

Rukovanje viličarom u skladišnom prostoru temelji se na korištenju digitalnih i zelenih tehnologija. Polaznici će biti osposobljeni za rukovanje viličarom u skladišnom prostoru u dijelu pripreme viličara za rad, rukovanje viličarom pri zahvatu prenošenju i odlaganju različitih vrsta tereta, provođenje pregleda viličara, utvrđivanje i prijavljivanje kvarova na viličaru, korištenje tehničke dokumentacije viličara kao i korištenje sredstava osobne zaštite u skladu s pravilima i propisima zaštite na radu u skladištima i pri rukovanju viličarom.

Metode rada: vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika.

Način izvođenja nastave: redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

Način provjere znanja: završna provjera znanja - usmena i/ili pisana provjera.

Javna isprava: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije rukovatelj viličarom.Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.