Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije napredna primjena CAD-a u geodeziji

Trajanje programa: 75 sati CAD

Uvjeti za upis: Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 (kvalifikacije stečene završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Naziv modula: Napredna primjena CAD-a u geodeziji  

Cilj modula – Napredna primjena CAD-a u geodeziji   Cilj modula je usavršiti i nadograditi postojeće vještine uporabe CAD alata za grafički prikaz Zemljine površine i stanja na terenu. Temeljna razlika u odnosu na vizualizacije i trodimenzionalan prikaz u tehničkim strukama je smještanje u prostor (koordinatni sustav) odnosno georeferenciranje. Poseban naglasak stavlja se na različite modele i načine prikazivanja terena. Takvi prikazi osim vizualno-estetskog efekta realnosti imaju svrhu i namjenu prilikom izračuna volumena, količine materijala, analize nagiba terena što uvelike može biti od koristi za polaznike u njihovom svakodnevnom radu.

Metode rada: vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika.

Način izvođenja nastave: redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

Način provjere znanja: završna provjera znanja - usmena i/ili pisana provjera.

Javna isprava: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije napredna primjena CAD-a u geodeziji.Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.