slika masaza

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije klasične ručne masažne tehnike

Trajanje programa: 300 sati

Uvjeti za upis: Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 ( kvalifikacije stečene završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od tri ili dužem od tri, a kraćem od četiri godine)

Naziv modula: Primjena klasičnih ručnih masažnih tehnika

Cilj modula: Stjecanje znanja i vještina potrebnih za samostalnu primjenu ručnih masažnih tehnika utemeljenih na znanjima o osnovama građe i funkcije ljudskog tijela.

Metode rada: vođeni proces učenja i poučavanja, učenje temeljeno na radu, samostalne aktivnosti polaznika.

Način izvođenja nastave: redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu, a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim kabinetima i/ili kod poslodavaca s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji.

Način provjere znanja: završna provjera znanja - usmena i/ili pisana provjera I vještina polaznika u praktičnom radu na temelju unaprijed određenih kriterija vrednovanja postignuća.

Javna isprava: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije klasične ručne masažne tehnike.Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.Klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića.